eTwinning Okulu Olduk

eTwinning Okulu Olduk

Okulumuz 2023-2024 eTwinning Okul Etiketiyle ödüllendirilerek eTwinning okulu olmaya hak kazanmıştır. Okulumuzda Etwinning projeleri yürüten ve eTwinning Okul etiketi başvuru çalışmalarına katılarak emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

12.05.2023 140

eTwinning Okulu Etiketi nedir?

eTwinning Okul Etiketi verilen okullar, tüm okulun eTwinning'ten nasıl yararlanabileceğini gösteren harika örneklerdir.eTwinning değerlerinin ve pedagojisinin uygulanmasında ve tanıtılmasında aktif rol oynarlar, yerel topluluklar için birer referans noktasıdırlar ve diğer okullar için model teşkil ederler.

eTwinning Okulu Olmanın Faydaları Nelerdir?

Avrupa düzeyinde, eTwinning için rol modeller olarak tanınırlar ve faaliyetin gelecekteki gelişimi için ilham kaynağı olacak öncü okullardan oluşan bir ağ oluştururlar. Tüm eTwinning Okullarına, bir plaket ve bir bayrak içeren eTwinning Okul Seti gönderilir.Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde ederler ve eTwinning Okulu Etiketlerini tanıtım ve bilgilendirme materyallerinde sergilemeleri yönünde teşvik edilirler.Özel mesleki gelişim programlarına katılmaları yönünde desteklenirler.İyi uygulamaları paylaşmak, işbirliği yapmak ve seçkin çevrimiçi etkinliklere katılmak için özel bir eTwinning Grubunun parçası olurlar.

İLETİŞİM

Adres:
BAHÇELİEVLER MAH. HACI MEMİŞ SK. DR NIHAT DERVIŞ ARKAT İLKOKULU SİTESİ NO 16 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / ZONGULDAK


Telefon
(372) 257 4521


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın