European Culture Express(Avrupa Kültür Ekspresi)

05.10.2023 139

Okulumuz bu yıl da  bir eTwinning  projesine kuruculuk yapıyor!  Kuruculuğunu Didem Başkan öğretmenimizin yaptığı;Türkiye(5), Polonya(4), İspanya(3), Litvanya(1), İtalya(1), Bosna Hersek(1) ten  15 öğretmen ve öğrencilerinin birlikte yürüteceği "EUROPEAN CULTURE EXPRESS (AVRUPA KÜLTÜR EKSPRESİ)" isimli   Avrupa projemiz çalışmalarına başladı. Farklı Avrupa ülkelerinden çocukların kendilerini, ailelerini, yaşadıkları yerleri ve ülkelerini tanıtacakları projemizde öğrencilerimiz farklı ülkelerin bayraklarını, geleneksel çocuk oyunlarını, festivallerini, yemeklerini, tarihi ve doğal güzelliklerini tanıma fırsatı bulacaklar. Avrupa'daki yaşıtlarıyla mektup arkadaşlığı yapacaklar; online görüşüp tanışarak dil becerilerini geliştirecekler. Kültürler arası iletişimi esas alan projemiz ekim ayında başlayıp mart ayında sona erecektir.  4/C ve 4/D sınıflarından 43 proje öğrencimize, öğretmenleri Dilara Özaydın ve Didem Başkan’a çalışmalarında başarılar dileriz.

05-10-2023