Güvenli İnternet Günü Çalışmaları

27.02.2024 47

INSAFE ağı tarafından her yılın Şubat ayında organize edilen Güvenli İnternet Günü 2004 yılından beri dünyada yaklaşık 190 ülke ve bölgede kutlanmaktadır.Güvenli İnternet Günü etkinlikleri başta çocuklar olmak üzere herkes için daha bilinçli ve güvenli internet kullanımı konusunda farkındalık oluşturmak için düzenlenmektedir. 'Hep birlikte daha iyi bir internete' temasıyla düzenlenen bu etkinlikler,dijital teknolojilerin güvenli ve pozitif kullanımını teşvik etmek amacıyla tüm paydaşları bir araya getirmektedir.Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da okulumuzda Güvenli İnternet Günü etkinlikleri yapılarak,öğrencilerimizde farkındalık oluşturuldu.

27-02-2024