Korkulara Karşı Profesörüz Projesi Etkinlikleri

13.03.2024 58

Okulumuzun kurucu ortağı olduğu We Are Prof Against Fear(Korkulara Karşı Profesörüz) isimli e-twinning projesinde,10 Türk ve 8 Yabancı öğretmen 6 aydır çalışmalarını sürdürüyor.Okulumuz öğrencileri proje ortakları Polonya,Romanya ve Azerbaycan'daki arkadaşları ile yabancı dillerini kullanarak tanışma toplantısı gerçekleştirdiler.Toplamda 18 öğretmen, 190 öğrenci ve 4 farklı ülkenin katıldığı proje, Türkiye’de ve Zonguldak’ta bu alanda yapılmış geçerliliği yüksek bir çalışma oldu. Öğrencilerin proje kapsamında karşılaştıkları ve karşılaşacakları korku durumlarında nasıl mücadele edecekleri yapılan çalışmalar ile pekiştirildi. 6 ay boyunca her ay farklı konu başlıkları ele alınarak öğrencilerin okulda ve evde sorunlarıyla baş edebilme yöntemleri üzerinde duruldu.İlgili basın haberi için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

bağlantı