Okulumuzda Etwinning Projesi

19.10.2023 102

Okulumuz Cumhuriyetimizin 100.yılında yine çok ses getirecek bir eTwinning projesine kuruculuk yapıyor.Kuruculuğunun rehber öğretmenimiz Aslıhan Görmüş'ün yaptığı;Türkiye(10),Romanya(6),Polonya(2),Azerbaycan(1)dan 19 öğretmen ve öğrencilerinin birlikte yürüteceği 'WE ARE P.R.O.F. AGAİNST FEARS(KORKULARDAN ÖZGÜRLEŞMEK)' isimli Avrupa projemiz çalışmalarına başladı.Proje kapsamında ülkemiz çocuklarına ve Avrupa ülkelerinden yaşıtlarına,yaşadıkları korku ve kaygılardan kendilerini kurtarma yollarını öğretmeye çalışacağız.Çocuklar aynı zamanda çalışmalarını yaparken Avrupada ve ülkemizin diğer şehirlerindeki yaşıtlarıyla etkileşime girecekler.Okulumuz 2/B Funda TURMUŞ,2/F Celal YAĞIZ,3/E Mustafa TURGUT,4/A Burcu İMAMOĞLU,ve 2/C Elmas Gül KAYMAKÇI öğretmenlerimizin ortağı olduğu projede öğrencilerimiz çalışmalara katılacak.Proje katılımcısı öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

19-10-2023