World Tree Day Projesi

01.12.2023 133

Okulumuz sınıf öğretmeni Funda Turmuş rehberliğinde 2 B sınıfı öğrencileri World Tree Day eTwinning Projesş çalışmalarına,ağaçların dünyamız için önemini gösteren etkinlikler ile başladılar.Proje öğrencilerimiz 6-11 yaş aralığındadır.Türkiye,İtalya,Yunanistan,Polonya,Litvanya,Sırbistan,İsveç,Slovakya ülkelerinin ortak olduğu Avrupa projesinin hedefleri;öğrencilerimizin bir ağacın nasıl büyüdüğünü gözlemleyerek;hikayeler,şiirler yazabilmesi ve düşüncelerini sözlü ve yazılı anlatım ile ifade edebilmeleridir.Ağaçların önemini hazırladıkları kartla,resimler ve kendi yaptıkları küçük nesneler ile ifade edeceklerdir.Öğrencilerimiz posta yoluyla ve Twinspace aracılığıyla etkinliklerini tanıtacaklardır.Bu ay ki çalışmalar kapsamında öğrencilerimiz hazırladıkları kitap ayraçlarını ve ağaçların önemini anlatan kartlarını sırbistan'daki arkadaşlarına gönderdiler.

01-12-202301-12-2023