Yazar Öğrenci Buluşması

07.12.2023 109

Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanabilmeleri ve kendilerini sözlü yazılı ifade edebilme kazanımları için okulumuzda yazar öğrenci buluşması etkinliği yapıldı.2.sınıf öğrencilerimiz,yazar HİRA AYŞE ÖZSOY'un "PATİLERİ KORUMA EKİBİ" adlı kitabı çok severek okudular.Hayvanları korumanın,sahiplenmenin önemini anlatan bu  kitapla öğrencilerimiz;arkadaşlık değeri ve iş birliğinin önemini gösteren bir dostluk öyküsünü okudular.Yazar ile interaktif buluşma gerçekleştiren öğrencilerimiz merak ettikleri soruları kitabın yazarına sordular,kitabın kahramanlarını ve öyküyü çok sevdiklerini söylediler.Öğrencilerimiz okudukları bir kitabın yazarıyla buluşmanın heyecanını yaşayarak,kendilerini ifade etme fırsatı elde ettiler.

07-12-202307-12-2023