Bahçelievler İlkokulu

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları ile çevresine örnek olabilecek endüstri 4.0 projeksiyonunda ülkemizin ilerlemesini sağlayacak güçlü bireyler yetiştirmek.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; demokratik bir ortamda çağın getirdiği yenilikleri eğitim öğretim sistemimize yansıtarak nitelikli bir eğitim veren, öğrencilere kendini ifade edebilmesi için fırsatlar tanıyan; vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıkan; güzel ahlaklı, çok yönlü, bilgi ve becerilerle donatılmış, saygı ve sorumluluk sahibi; bilgiyi üreten ve kullanan bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Merkezi
Sportif Etkinlikler: Satranç Kulübü, Spor Kulüpleri
Bilimsel Etkinlikler: eTwinning Projeleri
Proje Çalışmaları: 36 adet eTwinning Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Autumn in My Country Playfull Math Kids Of The World Curriculm in The Tree

WEB - https://bahcelievler.meb.k12.tr

Adres - BAHÇELİEVLER MAH. HACI MEMİŞ SK. DR NIHAT DERVIŞ ARKAT İLKOKULU SİTESİ NO 16 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / ZONGULDAK

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Bahçelievler Mahallesi